Om Mig

Välkommen till Naturliga Skor!

Har du tröttnat på onda fötter? Får du ont i knän och höfter när du springer? Eller föredrar du helt enkelt känslan av att gå barfota? Då har du kommit rätt!

Efter att alltid ha haft problem med ont i fötterna tröttnade jag för ett par år sedan på vanliga skor och bestämde mig för att prova barfotaskor istället. Smärtorna i fötterna försvann direkt när tårna äntligen kunde röra sig så som de bör kunna. Det är så skönt att kunna gå längre sträckor utan att behöva få ont! Sedan jag upptäckte barfotaskor kan jag inte längre tänka mig att använda skor som inte är barfotaskor eller minimalistiska skor.

När jag började söka efter barfotaskor på nätet insåg jag att det är svårt att få en överskådlig bild över utbudet eftersom fler och fler märken har börjat satsa på barfotaskor. Detta är ju självklart goda nyheter men det blir lätt förvirrande att hitta i djungeln av svenska och utländska nätbutiker. Sedan jag själv börjat använda barfotaskor har jag även börjat köpa barfotaskor till mina barn, och det har visat sig vara ännu svårare att hitta till barn än det är till vuxna. Därför föddes idén om att skapa en hemsida som samlar information om barfotaskor för stora och små med länkar till olika butiker. Med all information samlad på ett och samma ställe slipper var och en spendera timmar åt att googla runt på olika nätbutiker för att läsa om olika modeller eller jämföra priser.

Kontakta gärna mig med tips på saker du skulle vilja att jag skriver om eller om det saknas någon information du söker på hemsidan. Än så länge är den under uppbyggnad så det kommer att komma ny information hela tiden.

Jag hoppas att den här sidan kan vara till hjälp i jakten på barfotaskor till dig eller dina barn!

Jessica

jessica@naturligaskor.se

3 kommentarer till “Om Mig

  1. Var hittar jag sköna cykelskor?

  2. Jättebra sida, tack!

  3. Jättebra idé.
    Så tacksam för ditt arbete.
    Tack!
    Annabella

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *